Dues persones han resultat ferides en un accident de trànsit aquest dimecres 10 de febrer al vespre al centre urbà de Figueres. El sinistre ha estat causat per la col·lisió entre dos vehicles a la plaça Catalunya, a l'altura de la cruïlla entre els carrers Sant Antoni i Castelló. L'ocupant d'un dels vehicles és una dona que presenta una fractura en un braç, segons les primeres informacions.

L'avís al servei d'emergències s'ha rebut quan passaven pocs minuts de les 9 del vespre. De seguida, equips del Sistema d'Emergències Mèdiques, efectius de la Guàrdia Urbana de Figueres i dues dotacions de Bombers s'han desplaçat al lloc indicat.

Un dels vehicles implicats és de la marca Nissan i l'altre és un Audi. En la col·lisió, els dos turismes han impactat contra la vidriera de l'immoble d'oficines que hi ha a la cantonada i els danys materials han estat considerables.

Els agents fan passar els conductors que volen accedir a aquesta zona per una ruta alternativa, ja que s'han tallat els accessos a la plaça de la Font Lluminosa i a la plaça Catalunya.

Alguns representants polítics de la ciutat s'han interessat in situ pel que ha passat. Entre ells, hi ha els regidors Francesc Cruanyes i Pere Casellas.