De vegades la mala sort fa que la realitat superi la ficció. Això és que li va succeir a un camioner la passada matinada després de caure de forma violenta a terra i perdre el coneixement quan estava ajudant al seu company de viatge a canviar de sentit en el peatge de l´AP-7 de Vilademuls.

L´home, de 47 anys i nacionalitat espanyola, va ser evacuat ràpidament en ambulància del SEM cap a l´hospital Josep Trueta de Girona on va entrar en estat crític. Durant el matí el van haver d´operar i ahir, segons fonts del centre hospitalari en tancar l´edició, va morir .

El malaurat accident va produir-se al voltant de dos quarts d´una de la matinada a l´AP-7, a l´alçada del quilòmetre 45 en sentit Barcelona. En concret, a l´alçada del peatge d´aquesta autopista.

El que va succeir és que el camió que transportava bungalows i on anaven dos xofers va adonar-se que havia agafat el sentit contrari en entrar a l´autopista a Vilademuls. Un dels conductors en no veure que hi havia trànsit va decidir baixar i va adreçar-se cap a la corda que hi ha a la zona de pagament i que separa els sentits de circulació.

Un cop ho va tenir fet, el camió va poder passar i quan s´anava a introduir per fer el canvi de sentit, la mala sort va provocar un accident molt tràgic. La corda es va enganxar al vehicle i es va trencar de tal manera que la mala sort va voler que quedés com lligada al conductor que era a baix. L´home va caure a terra, rebent un fort cop al cap. Això el va deixar inconscient estirat a la calçada.

El seu company va alertar ràpidament al 112 i els Mossos d´Esquadra de Trànsit es van desplaçar al lloc i es van fer càrrec de la investigació. També s´hi van traslldar dues ambulàncies del SEM. Els seus efectius mèdics van intubar el conductor que havia quedat inconscient i ràpidament el van traslladar cap a l´hospital Trueta. Després de fer-li les intervencions corresponents, ahir va morir finalment.