La Policia Local de Roses ha localitzat aquesta setmana falsos revisors de l'aigua que intentaven vendre aparells per depurar-la i aparells descalcificadors. Segons informa l'Ajuntament, se'ls va identificar i «els agents els han convidat a marxar del municipi».

Aquestes persones es feien passar per revisors de l'aigua i intentaven accedir als domicilis de particulars. Deien que volien fer analítiques de l'aigua perquè no era de qualitat. Això després els servia per forçar les persones a adquirir els seus productes. Des de la Policia en van tenir coneixement, i els agents van poder localitzar aquests individus, que han quedat identificats.

Des de l'empresa que dóna el servei d'aigua a Roses, Sorea, s'ha informat a la població que els seus treballadors van identificats i que no realitzen visites ni trucades a particulars per analitzar l'aigua i que «mai es realitzen cobraments a domicili».

Pel que fa a la qualitat, s'ha informat que es compleixen tots els requisits de potabilitat de la legislació vigent i està sotmesa a estrictes controls analítics d'acord amb els plans d'autocontrol i vigilància establerts que asseguren la seva aptitud per al consum humà.