A presó és on ha acabat un lladre que dilluns a la nit va entrar en un bar de Figueres a robar però ho va fer utilitzant la violència.

L'home va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació i també d'un delicte de danys de caràcter lleu. L'arrestat té 40 anys i nacionalitat espanyola i va passar l'endemà a disposició judicial als jutjats de Figueres, on el magistrat va decidir el seu ingrés a presó provisional.

Els fets es remunten a dilluns cap a un quart de deu del vespre. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van rebre l'alerta que hi havia una baralla al carrer Pere III després d'haver-se produït en teoria un robatori. En arribar-hi, però, van veure que no hi havia res d'això sinó que el que havia succeït és que s'havia comès un robatori amb violència en un carrer proper, el Tarragona.

En aquell establiment, segons va relatar la víctima, hi havia entrat un home feia una estona a robar-los. L'home presentava signes d'anar begut, es va acostar a la barra en to amenaçador i va empènyer la propietària per poder agafar diners de la caixa registradora.

Va aconseguir emportar-se al voltant de 100 euros. Amb aquest botí semblava que ja havia quedat content però al cap d'uns minuts va tornar a entrar en el local del carrer Tarragona. En aquesta ocasió, però, la treballadora va agafar un pal tipus bat de bèisbol i el va intentar fer fora a cops, però ell va tornar-la a empènyer perquè caigués.

Màquina de tabac per terra

Finalment, l'home va fugir corrents i fins i tot, fruit de la seva violència, va tirar per terra la màquina de tabac de l'establiment.

Els clients, així com veïns de la zona, van alertar ràpidament els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres, que es van desplaçar fins allà i poca estona després van poder arrestar el presumpte autor dels fets.

El van detenir i el van acusar d'un robatori amb violència i intimidació i un delicte de danys de caràcter lleu. L'arrestat de 40 anys i nacionalitat espanyola es troba a presó provisional després que el jutge de guàrdia dels jutjats de Figueres decidís el seu ingrés al centre penitenciari.