Un bon ensurt és el que va tenir la tripulació d'un pesquer de Roses la matinada de dimarts a dimecres. Per causes que es desconeixen va encastar-se contra l'espigó que hi ha situat al segon moll del port. Ningú va resultar ferit però Salvament Marítim va haver de rescatar l'embarcació.

El succés es va desencadenar al voltant de les sis de la matinada, quan per causes que es desconeixen el pesquer, anomenat Hermanos Cervilla,de Roses, va xocar contra l'espigó situat a la zona sud del port. Es va encastar contra les roques quan retornava de feinejar i en no poder-se moure van alertar Salvament Marítim.

El centre de comandament de Salvament, situat a Barcelona, va rebre la trucada del pesquer al voltant de dos quarts de set, amb la informació que havia xocat contra l'espigó i que hi havia dotze persones a bord. Ràpidament, es va activar l'embarcació Salvamar Castor i personal de la Capitania Marítima de Palamós també es va desplaçar al lloc per inspeccionar el pesquer. Després, un cop comprovat que no hi havia cap ferit i que la nau tampoc patia cap tipus de fuita de combustible que pogués contaminar el mar, els efectius de salvament, van decidir conduir l'embarcació cap al varador.

Al cap d'unes hores es va poder portar el pesquer, amb l'ajut de diverses embarcacions i escoltat per l'embarcació Salvamar Castor cap a les drassanes, on es repararà.

Fonts de Salvament Marítim van indicar que tot havia quedat en un ensurt, però que si s'hagués produït el xoc en un altre punt de l'embarcació això podria haver fet activar l'alerta per contaminació del medi marítim i s'hauria d'haver recollit el combustible.