Agents de la policia espanyola han detingut a un home de 35 anys de nacionalitat francesa que guardava droga dins del dipòsit d'aigua del seu vehicle. Els fets van succeir el passat 11 de gener quan agents de la policia espanyola van veure com el detingut sortia d'un portal d'un immoble situat a la carretera N-II a La Jonquera i, en veure la presència policial, tirava a terra un objecte envoltat en varies capes de film transparent amb cinta aïllant i de color negre. Els agents van recollir-ho i van adonar-se que contenia 10.91 grams d'heroïna i menys d'un gram de cocaïna. Els policies van detenir l'home per un delicte de tràfic de substàncies estupefaents. L'arrestat va explicar que el paquet, que estava precintat i tenia una rosca d'acer, l'introduïa dins del dipòsit d'aigua del seu cotxe i el treia quan l'interessava amb l'ajuda d'un imant.

En només dos dies, els agents de la policia espanyola de la unitat d'estrangeria i documentació de La Jonquera van detenir tres persones per tràfic de droga i van comissar diverses quantitats de heroïna, cocaïna i haixix.

El primer cas es va produir el passat vuit de gener quan els agents feien un control en la primera rotonda d'entrada a La Jonquera en direcció a França. Els policies van veure com els ocupants d'un vehicle que s'aproximava al control es posaven nerviosos i tiraven des de la finestreta una bossa que va anar a parar a la cuneta. Els policies van aturar el vehicle i van detenir els dos joves que hi havia al seu interior, dos homes de nacionalitat argelina de 31 i 39 anys amb permís de residència a França, per traficar amb droga. Dins de la bossa van localitzar vuit tauletes d'haixix que anaven embolicades i tenien un pes de 828,710 grams.

La segona intervenció es va fer el passat 11 de gener quan policies van veure com un individu sortia d'un portal situat a tocar de la carretera N-II a La Jonquera i que, en veure la presència policial, va intentar esquivar els agents tornant a introduir-se al portal al mateix temps que llançava un paquet de color negre a terra.

Els agents van aturar-se i van comprovar que el paquet estava embolicat amb diverses capes de film transparent amb cinta aïllant i que penjava una rosca d'acer. A l'interior van trobar diversos embolcalls de color verd amb 10.91 gram d'heroïna i 0,882 gram de cocaïna.

Per tot això, els policies van detenir l'home de 35 anys i nacionalitat francesa per un delicte de tràfic de drogues. El mateix detingut va explicar que el paquet estava precintat i tenia la rosca d'acer perquè així el podia introduir al dipòsit d'aigua del seu cotxe i treure'l amb l'ajuda d'un imant, sense que la policia s'adonés que transportava droga.