Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 25 anys, nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d'un robatori amb força a l'oficina d'informació de la plaça del Sol. Fonts policials informen que gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder obtenir la descripció de la persona i de la direcció de las seva fugida.

La patrulla va fer recerca per la zona esmentada pel testimoni i va localitzar un home que encaixava perfectament amb la descripció facilitada i que duia una torre d'ordinador a les mans. El jove sospitós, en veure la presència policial, va intentar fugir corrent però els agents el van aturar després d'unes corredisses.

En una cantonada del carrer, els mossos van trobar el teclat i la pantalla d'ordinador amagats. El material presentava algunes destrosses. El detingut està acusat d'un presumpte robatori amb força.

Un cop feta la detenció, una altra patrulla va constatar que el vidre situat a dos metres i mig d'alçada de la façana de l'oficina d'informació estava trencat i que, a l'interior de les dependències municipals, hi faltava un ordinador de taula.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 8 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.