Els equips d'emergències i voluntaris continuen buscant el nen de 3 anys que aquest dijous a la tarda va desaparèixer a Camós, al Pla de l'Estany. Durant tota la nit, Bombers, Mossos d'Esquadra, efectius de Protecció Civil i membres de diverses ADF s'han mobilitzat i han anat pentinant el turó on es troba la casa rural Can Serrallonga, d'on va desaparèixer el petit. L'alcalde de Camós, Josep Jordi Torrentà, ha explicat que es tracta d'una zona molt accidentada, amb un terreny ple de relleu i molt boscosa. "L'únic que puc dir és que s'ha mobilitzat molta gent per buscar-lo, és impressionant el gruix de voluntaris que hi ha", ha explicat el batlle. Aquest divendres, amb la sortida del sol, un helicòpter dels Bombers amb càmera tèrmica s'ha enlairat i ja sobrevola la zona.

L'helicòpter està equipat amb una càmera tèrmica que permet detectar l'escalfor corporal. A més, també s'ha afegit un altre helicòpter dels Mossos d'Esquadra per trobar l'infant. Durant tota la nit, desenes d'efectius dels equips d'emergències amb una unitat canina i membres del GRAE dels Bombers, conjuntament amb voluntaris, han anat pentinant tota la zona en grups de vuit persones.

L'avís d'alerta el va donar el pare de l'infant aquest dijous a dos quarts de sis de la tarda. Segons sembla, els pares feia poca estona que acabaven d'arribar a aquesta masia rural situada a Camós per passar el Cap d'Any quan l'infant va desaparèixer. Des del primer moment es va arrencar un gran dispositiu de recerca. "Ràpidament es va fer de nit i es tracta d'una zona molt boscosa. La recerca no pararà fins que se'l trobi", ha explicat l'alcalde. D'altra banda, el batlle també ha destacat el gran nombre de persones que continuen acostant-se al municipi per ajudar en la recerca del petit.

De moment, des dels Bombers de la Generalitat, han explicat que dotze dotacions treballen en aquest operatiu inclòs un grup caní però que no s'ha localitzat cap rastre de l'infant.