Els Mossos d'Esquadra han detingut a Espolla (Alt Empordà) dos homes, de 50 i 48 anys, per un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 27 de desembre pels volts de les cinc de la tarda. Una patrulla d'aquest cos estava fent tasques de seguretat ciutadana amb un vehicle no logotipat quan a l'alçada del carrer Banyuls d'aquest municipi van creuar-se amb un vehicle que circulava a una velocitat inadequada. El cotxe, amb dos ocupants, anava en direcció al Coll de Banyuls per passar a França. Els agents van seguir el vehicle i van fer senyals acústiques i lluminoses perquè s'aturessin. Els dos homes, però, van fer cas omís i van incrementar la velocitat. Els agents van veure com el copilot llençava un embolcall des de la finestra i després en llençava un altre a terra amb el vehicle ja aturat. Seguidament, els agents van identificar-los i van recuperar el que havien tirat. Hi havia 13,5 grams de droga, presumptament heroïna. Per tot plegat els van detenir.

Els detinguts són dos homes de 50 i 48 anys, nacionalitat francesa i veïns de Prada i Le Lavandou respectivament. El 27 de desembre passat, pels volts de les cinc de la tarda, circulaven a una velocitat inadequada a Espolla (Alt Empordà), fet que va aixecar les sospites d'una patrulla de mossos que en aquell moment estava fent tasques de seguretat ciutadana amb un vehicle no logotipat a l'alçada del carrer Banyuls.

Els agents van fer mitja volta i van seguir el vehicle que anava en direcció al Coll de Banyuls per passar a França. Els van fer senyals acústiques i lluminoses perquè s'aturessin. Els dos homes, però, van fer cas omís i van incrementar la velocitat. Els agents van veure com el copilot llençava un embolcall des de la finestra i després en llençava un altre a terra amb el vehicle ja aturat.

En aquell moment, els agents van identificar els ocupants del vehicle, van escorcollar-los i també van recuperar els dos embolcalls de plàstic que havien llençat. Contenien un total de 13,5 grams d'una substància, presumptament heroïna.

Per tot plegat, els mossos els van detenir per un delicte contra la salut pública. Els dos homes, sense antecedents, van quedar amb llibertat amb càrrecs el 28 de desembre.

Text