Un veí de Figueres de 57 anys està ingressat en estat greu a l'Hospital de Can Ruti de Badalona amb una ferida d'arma blanca a tocar el cor. El presumpte agressor, un home de 41 anys, també veí de Figueres, ha pogut ser detingut pels Mossos d'Esquadra.

Agents de la Policia de la Generalitat van descobrir aquest diumenge, 20 de desembre, al vespre, pels volts de les 20.30 hores, que un home, de nacionalitat espanyola, s'havia desmaiat i estava malferit davant la comissaria. De seguida, van alertar l'ambulància del SEM, que el va traslladar inicialment a l'Hospital de Figueres. A causa de la gravetat de la ferida que presentava, a tocar el cor, l'home va ser portat posteriorment a Can Ruti, on segueix ingressat.

L'home, segons sembla, es dirigia a la comissaria a denunciar que un veí seu l'havia apunyalat. A més de la ferida a tocar al cor, presentava una altra incisió per arma blanca a l'abdomen.

Les investigacions policials van permetre esbrinar, amb molta rapidesa, on s'havia produït l'apunyalament, en una vorera, al carrer Josep Maria de Sagarra de Figueres, i també qui és el presumpte autor, un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la víctima, que està detingut i acusat d'un delicte de lesions.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, la investigació per acabar d'esclarir que va passar exactament segueix oberta.