La sortida a cavall de dos genets de l´Hípica Aiguamolls va acabar dissabte, 12 de desembre, amb un rescat de de pel·lícula. Quan estaven a la platja de Can Comes, a l´altura de la Rogera, van sentir els crits d´auxili d´un home de 49 anys, veí de Barcelona, que havia tingut la mala fortuna de ferir-se el turmell quan estava fent fotos als ocells del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.

En saltar un rec es va trencar el turmell i va aconseguir arrossegar-se fins prop de la platja amb l´esperança que algú el trobés. L´home, sense mòbil i sense cap possibilitat de rebre ajuda immediata per part de família o amics ja que no esperaven la seva tornada a casa fins al vespre.

Un cop vista la gravetat de la lesió, els genets van donar avís a l´112, que va desplaçar una dotació dels Bombers de Roses i una ambulància del SEM. Al lloc, van arribar a peu, a causa del mal estat del camí d´accés a la platja. Un cop feta la primera cura per part de l´equip sanitari, un quad de la Policia Local de Castelló d´Empúries va alleugerir la feina de trasllat del ferit a l´ambulància.