Un agent dels Mossos ferit lleu i un home detingut. Aquest és el balanç d'un episodi que va ocórrer dijous a la nit al polígon del Pont del Príncep de Vilamalla.

Els fets es remunten a dijous cap a quarts de dotze de la nit quan un vehicle dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres es trobava fent tasques de vigilància a la zona del polígon de Vilamalla. En aquell moment van veure un vehicle que circulava per la zona però que no anava amb llums. El van alertar però en veure els agents, el conductor va emprendre una fugida pels carrers de la zona industrial. Els Mossos van voler interceptar-lo i en aquell moment, el conductor fugitiu va decidir envestir-los. Com a resultat d'això, un dels policies que anava a l'interior del cotxe patrulla va resultar ferit lleu. Ràpidament, van demanar reforços i al mateix temps van aconseguir detenir el presumpte autor dels fets.

Quan el van escorcollar van trobar que l'home, d'origen magrebí, portava petites dosis de marihuana i també d'una substància amb pols que podria ser cocaïna i que es troba pendent d'analitzar.

Els dos vehicles, tant el policial com el del fugitiu, van resultar afectats. I al presumpte delinqüent se'l va arrestar per circular sense disposar del permís de conduir; per un delicte de tràfic de drogues i també per atemptat contra els agents de l'autoritat.

Investigació en marxa

Per altra banda, en el moment que es va produir el sinistre viari durant la persecució, els agents van localitzar en un carrer proper un altre vehicle. A dins hi anaven dues persones i els agents de la comissaria de Figueres investiguen si els seus dos ocupants s'havien trobat amb l'home en aquell polígon per comprar-li presumptament substàncies estupefaents.?El vehicle amb el qual circulaven portava plaques de matrícula franceses. Cal recordar que en aquesta zona de l'Alt Empordà s'ha detectat que molts ciutadans francesos vénen a comprar droga perquè els resulta més econòmica.