La declaració d'un testimoni que va identificar l'acusat, una empremta dactilar i l'ADN de restes de sang que hi havia al pis de la víctima van permetre als Mossos d'Esquadra ratificar el que, des de l'inici de la investigació, sospitaven: que Kamel Hosni va ser qui el gener del 2010 anar fins a un pis d'Empuriabrava a comprar droga i va acabar matant el traficant. Durant el segon dia de judici, ahir, van declarar els agents d'investigació que van detallar que tot va ratificar la primera hipòtesi d'un crim per un afer de drogues. Els agents descarten la presència d'una tercera persona al pis en el moment del crim. «Totes les restes eren de l'acusat o de la víctima», van explicar.

Van declarar davant el jurat popular els Mossos d'Esquadra d'investigació i la policia científica del crim d'Empuriabrava.Segons van detallar, un testimoni -amic de la víctima- va explicar que un home havia viatjat des de França fins al pis per comprar droga. El mateix testimoni, es va creuar amb el sospitós quan sortia de l'habitatge del traficant i a dins el pis es va trobar ja la víctima morta.

A més, els agents van explicar que el telèfon del comprador de la droga era el que usava l'acusat, Kamel Hosni, i que dins el pis van trobar una empremta dactilar i ADN en restes de sang del processat. «La investigació va confirmar el que sospitàvem», va informar un dels agents, que va afegir que al pis no hi havia rastre de la presència de ningú més durant el crim.Al pis tampoc hi havia droga ni tampoc els 8.000 euros que Hosni assegura que va pagar a la víctima a canvi de la cocaïna. L'acusat va amagar l'arma del crim a la cisterna del water i va fugir. S'enfronta a una pena de 15 anys de presó.