La Guàrdia Civil ha detingut un noi de 32 anys, de nacionalitat marroquina, per dur amagats 24,8 quilos d'haixix al cotxe. Els fets van passar ahir dimecres a dos quarts d'una de la matinada quan una patrulla va aturar el vehicle i va demanar la identificació del conductor. Durant la inspecció de la part de darrere de la furgoneta, els agents van observar com un dels laterals semblaven manipulats. En aquesta part van descobrir que hi havia 42 ampolles de plàstic amb una substància vegetal amb forma de gla que va resultar ser haixix.

El detingut, que viatjava sol amb una furgoneta marca Ford i model Transit amb matrícula italiana, anava en direcció a França quan una patrulla de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera (Alt Empordà) el va aturar. Eren dos quarts d'una de la matinada. La policia li va demanar la identificació i va inspeccionar el vehicle.

Els agents van sospitar en veure que un dels laterals de la part de darrere del cotxe semblava manipulat. Durant la inspecció van descobrir que hi havia amagades ampolles de plàstic amb una substància vegetal amb forma de gla. Un cop feta la prova del narcotest va resultar que era haixix. En total van comissar 42 ampolles amb 24,8 quilos de la droga al seu interior.

Per tot plegat, els agents van detenir a A.H. de 32 anys i nacionalitat marroquina i es van instruir les diligències policials. El detingut i la droga va ser entregats al jutjat de guàrdia de Figueres.