Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el dia 2 d'octubre a Figueres, un home, de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Cap dos quarts de cinc de la tarda del mateix 2 d'octubre els mossos van saber que hi havia hagut un robatori en una botiga de telefonia del carrer Nou de Figueres. En arribar al lloc, van saber que el propietari havia volgut obrir de nou l'establiment i havia comprovat com algú havia entrat.

Els agents van visionar les imatges de les càmeres de seguretat i van comprovar que un home havia entrat per la porta lateral de la botiga. Amb la descripció que tenien, un altra patrulla el va localitzar a uns carrers de distància, encara amb el botí, prop de 1.000 euros de la caixa registradora.

Els mossos el van detenir com a presumpte autor d'un robatori amb força.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 3 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat.