24 de setembre de 2015
24.09.2015
Roses

Els Mossos denuncien dos menors que jugaven al carrer amb pistoles simulades

El motiu és que aquest tipus d'armes no es poden utilitzar si no és en recintes habilitats o fora de llocs habitats

24.09.2015 | 12:47

Del que realment ens sembla veure al que acaba essent de vegades no té res a veure. Això és el que va passar dimarts a Roses. Un veí que estava circulant pel camí de Roses que enllaça la vila amb Cadaqués va alertar al voltant de les set de la tarda els Mossos d´Esquadra de la localitat que acabava de veure algú amb una arma molt grossa a la zona.

Això va provocar alarma i els policies de Roses ràpidament van anar cap al lloc. La sorpresa va ser quan van arribar a la zona: es van trobar dos menors d´edat jugant amb dues armes per practicar airsoft. Es tracta d´un esport en el qual se simulen enfrontaments armats, utilitzant rèpliques d'armes reals.

Els Mossos d´Esquadra de la comissaria de Roses van veure de seguida que no tenien cap arma real però els dos menors van acabar denunciats. El motiu és que aquest tipus d´armes no es poden utilitzar si no és en recintes habilitats o fora de llocs habitats. Com que els van localitzar a l´alçada de la platja de Canyelles en un tram on hi ha molts habitatges, els agents els van aixecar dues actes per una infracció de la llei de Seguretat Ciutadana i que els comportarà una sanció econòmica. També els van comissar les armes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema