Del que realment ens sembla veure al que acaba essent de vegades no té res a veure. Això és el que va passar dimarts a Roses. Un veí que estava circulant pel camí de Roses que enllaça la vila amb Cadaqués va alertar al voltant de les set de la tarda els Mossos d´Esquadra de la localitat que acabava de veure algú amb una arma molt grossa a la zona.

Això va provocar alarma i els policies de Roses ràpidament van anar cap al lloc. La sorpresa va ser quan van arribar a la zona: es van trobar dos menors d´edat jugant amb dues armes per practicar airsoft. Es tracta d´un esport en el qual se simulen enfrontaments armats, utilitzant rèpliques d'armes reals.

Els Mossos d´Esquadra de la comissaria de Roses van veure de seguida que no tenien cap arma real però els dos menors van acabar denunciats. El motiu és que aquest tipus d´armes no es poden utilitzar si no és en recintes habilitats o fora de llocs habitats. Com que els van localitzar a l´alçada de la platja de Canyelles en un tram on hi ha molts habitatges, els agents els van aixecar dues actes per una infracció de la llei de Seguretat Ciutadana i que els comportarà una sanció econòmica. També els van comissar les armes.