Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Escala van denunciar administrativament el 2 de setembre, a Sant Pere Pescador, un home de 61 anys, nacionalitat senegalesa i amb domicili a Osca, per ocupar la via pública per exercir la venda ambulant no autoritzada.

El passat dimecres 2 de setembre, pels volts de les dotze del migdia, mentre es celebrava el mercat setmanal a la població de Sant Pere Pescador, agents adscrits a la comissaria de l'Escala i de Roses van realitzar un dispositiu per detectar la presència no autoritzada de possibles venedors ambulants a la zona.

En el marc de l'operatiu es va localitzar un home que, a la zona del pàrquing de sorra del mercat, oferia productes als vianants del mercat. En veure la patrulla policial l'home va intentar adreçar-se ràpidament al seu vehicle particular però els mossos el van interceptar.

Els agents li van intervenir prop de 50 ulleres i 82 rellotges falsificats.

L'home, que no tenia autorització va quedar denunciat administrativament d'acord amb la LO 4/2015 de Protecció de Seguretat Ciutadana per la presumpta comissió d'una falta lleu consistent en ocupar la via pública per a la venda ambulant no autoritzada.