La Taula Energètica de Figueres ha convocat per aquest dimecres al vespre, a la plaça del Gra, una manifestació de suport a l'home que es troba dormint al carrer després que arribés a la ciutat procedent de Lleida.

La Taula Energètica acusa els Serveis Socials de l'Ajuntament de negar-li un allotjament perquè no està empadronat a la ciutat. Mentrestant, el consistori ha emès una nota informativa on diu que aquesta persona ha estat atesa pels Serveis Socials de l´Ajuntament, se´l va allotjar d´emergència en un pis-alberg, i s´ha realitzat un informe de la seva situació. "Al no trobar-se empadronada a Figueres, se li han ofert els mitjans per poder retornar a la població on està empadronat", diu el consistori. Els Serveis Socials de l´Ajuntament de Figueres s´han posat en contacte amb l´ajuntament d´aquesta població, i que en cas d´acceptar l´oferiment, aquesta persona serà atesa pels Serveis Socials de l´ajuntament de la població en la qual es troba empadronat.

La nota diu també que els treballadors dels Serveis Socials de l´Ajuntament de Figueres tracten sempre amb ofici i sensibilitat tots els casos i afegeix que, en aquest cas, s´ha seguit el protocol establert pels casos de persones no empadronades a la ciutat, i en cap cas ha quedat desatès ningú.