Els Vigilants Municipals del Port de la Selva han detingut dos homes de nacionalitat romanesa que havien furtat en diversos supermercats de la zona productes per valor de 1.200 euros. Cap a tres quarts d'una del migdia de dilluns, els responsables d'un supermercat de la localitat van adonar-se que els dos homes havien comprat aigua però sortien amb una actitud sospitosa i van pensar que els havien furtat.

Les sospites es van tornar evidències en comprovar que s'havien endut cremes de protecció solar, pastes de dents, desodorants i altres productes d'higiene personal. Aleshores, els responsables van sortir al carrer i van agafar la matrícula del cotxe amb què marxaven per, posteriorment, alertar els vigilants i detallar-los la seqüència.

Els agents van iniciar immediatament una recerca per carretera i els van localitzar a tres quilòmetres de la població, en direcció a Llançà. Una vegada els van donar l'alto, els homes, de 26 i 50 anys, van indicar que venien de la platja.

En escorcollar-los el cotxe, els agents van trobar-los el material sostret -uns 130 productes- valorats en 1.200 euros. D'aquests, almenys 800 euros corresponien a coses obtingudes en el supermercat que va donar l'alerta i la resta procedia d'altres comerços de la localitat i Llançà.

A més, als dos homes se'ls va trobar unes llistes que duien escrites les adreçes de diversos supermercats de tot Catalunya, entre ells de localitats com l'Estartit, l'Escala, l'Hospitalet de Llobregat, Granollers o Blanes.

Els dos homes van quedar detingut com a presumptes autors d'un delicte de furt i van ser entregats als Mossos d'Esquadra perquè els posin a disposició judicial.