intent fallit o la fressa va espantar els presumptes lladres que van intentar robar durant la nit de dimarts en un supermercat Lidl de Roses. Això és el que va passar quan els treballadors que hi havia de torn de nit en aquest centre es van començar a trobar amb coses estranyes dins del local comercial.

Hi havia diverses plaques del sostre desmuntades i fora de lloc, la porta d'emergència oberta des de fora.

Una sèrie d'indicis que va fer sospitar als empleats que de seguida van alertar el telèfon d'emergències, el 112, per tal que hi anés la policia. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses s'hi van desplaçar i van trobar-se aquest tipus de situació. També s'hi va personar la Policia Local de Roses per donar suport als Mossos.

Van escorcollar el local per mirar si trobaven els suposats autors dels fets però no van trobar-hi ningú. Seguidament, un dels responsables també va estar mirant el local i els va comunicar que malgrat aquest suposat intent fallit de robatori, no els havien sostret cap tipus de producte ni material. Fins i tot, els lladres havien posat un pal de l'escombreta del lavabo per aguantar una de les portes per on suposadament volien entrar o sortir per fer el cop.

Amb tot, però, durant la nit per prevenció, un vigilant de seguretat es va quedar custodiant el supermercat per mirar si hi havia cap tipus de moviment i per evitar el robatori o enxampar els presumptes autors dels desperfectes i coses canviades de lloc.