El sindicat CCOO de Catalunya ha condemnat aquest dimarts la mort violenta de la dona morta ahir, presumptament a mans de la seva parella, a Sant Pere Pescador (Alt Empordà). En un comunicat, CCOO ha rebutjat el nou cas de violència masclista que "encara avui s'exerceix vers les dones només pel fet de ser dones" i ha mostrat la seva "indignació i preocupació" pels fets. En aquest sentit, el sindicat ha ressaltat "el seu compromís ferm per a ajudar a construir una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol de les violències". Així mateix, CCOO ha traslladat el seu condol a la família de la víctima i ha fet una crida per "eradicar la violència masclista".

Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte autor de les ganivetades mortals a la seva parella a l'interior d'un habitatge de la plaça de les Flors de Sant Pere Pescador. El cos de la dona presentava signes evidents de violència. Els mossos van rebre l'avís pels voltants de la una del migdia i, poca estona després, la policia va poder detenir el sospitós en ple carrer.

La família de dona va lamentar que l'agressor no tingués cap ordre d'allunyament. El germà de la víctima, Omar Jawo, va explicar que la dona havia denunciat el seu marit en dues ocasions i havia demanat mesures de protecció.