Els Mossos d'Esquadra han detingut tres dones, d'entre 18 i 27 anys, nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autores d'una falta de furt. Els fets van passar el 13 de novembre passat a la una del migdia. Un vehicle va fer una infracció i va avançar un vehicle policial a Torroella de Montgrí. Els agents van aturar el vehicle per recriminar-li la infracció i van descobrir que duien diverses ampolles de licor amb les alarmes posades. També van trobar al maleter una bossa de mà i una nevera portàtil folrades amb paper d'alumini. Un cop fetes les comprovacions, es va saber que els productes eren d'un establiment de l'Escala valorats en 200 euros.

Els fets van passar a la una del migdia del 13 de novembre passat, a l'alçada de Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Una patrulla de mossos va fer aturar un vehicle després de veure que havia comès una infracció i va ser en aquest moment en què els agents van adonar-se que a la part de darrere del vehicle hi havia diverses ampolles de licors amb l'alarma encara posada.

Els agents van demanar el tiquet de compra de les ampolles a les tres ocupants, tres dones d'entre 18 i 27 anys, que no van donar cap mena d'explicació coherent sobre la procedència dels productes. Durant el registre, els agents van trobar també al maleter una bossa de mà i una nevera portàtil folrades amb paper d'alumini i altres productes, presumiblement sostrets. També es va localitzar un tiquet de compra d'un supermercat de la població de l'Escala (Alt Empordà).

Fetes les comprovacions amb l'establiment, els agents van constatar que els productes localitzats havien estat robats a la botiga d'aquest municipi. Les ampolles de licor estaven valorades en 200 euros.

Amb tots els indicis recollit,s els agents van detenir les dones con a presumptes autores d'una falta de furt. Les detingudes, sense antecedents i de nacionalitat romanesa, seran citades properament davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.