Un mort i dos ferits és el balanç de l'esfondrament del sostre d'una nau abandonada a Massanes (Selva), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El sinistre s'ha produït pels voltants de les 13.30 hores d'aquest dissabte en una nau en ruïnes d'uns 10.000 metres quadrats situada al polígon industrial Pla d'en Marquès, a tocar d'Hostalric i de la C-35. Uns 250 metres quadrats del forjat del sostre han cedit i han afectat tres persones que es trobaven a l'interior del recinte, suposadament recollint ferralla. La víctima és un home d'uns 50 anys i nacionalitat romanesa mentre que els dos ferits, en estat menys greu, són un altre home de 50 anys i una dona de 43.

Els dos ferits han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, l'home en l'helicòpter del SEM i la dona en ambulància. En l'accident hi han treballat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, amb la policia científica, que s'han fet càrrec de la investigació i els tràmits judicials per poder dur a terme l'aixecament de la víctima mortal, i efectius de la Policia Local d'Hostalric. Per part del SEM, hi ha desplaçat dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat.

La nau on ha succeït l'accident pertanyia a l'empresa tèxtil Tybor, dedicada a la tapisseria de cotxes i que va tancar el 2004. Actualment, el propietari de les naus tenia en marxa un pla d'enderroc progressiu. Els veïns de la població han informat que algunes persones hi entraven a recollir el ferro i els pocs elements que queden aprofitables i que es comentava que podria passar alguna desgràcia al recinte ja que el seu estat era molt inestable, ruïnós i amb perill d'esfondrament.