Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa d'unes restes aparentment humanes en una zona boscosa de Begur (Baix Empordà). Es tracta d'ossos corresponents a la part baixa de la cama -del genoll en avall- que s'han localitzat dins unes bosses aquest dimecres a la tarda. Fins al lloc dels fets, a més d'agents de l'Àrea d'Investigació Criminal dels mossos, també s'hi ha desplaçat la comitiva judicial per fer l'aixecament de les restes. El cas es troba sota secret de sumari. Les proves forenses seran clau ara per intentar determinar a qui corresponen. De moment, totes les hipòtesis estan obertes i no es descarta que les restes tinguin un origen criminal.

Les restes òssies es trobaven dins unes bosses, enmig d'una zona boscosa propera a la carretera de la platja del Racó, que connecta el nucli de Begur amb Pals (Baix Empordà). Segons sembla, qui ha localitzat els ossos és un home que aquesta tarda estaria buscant ferralla entre el sotabosc.

En veure les bosses, l'home les ha mig obertes i de seguida s'ha adonat que contenien restes òssies. Per això, ha alertat la policia. Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal dels mossos s'han desplaçat fins al lloc, juntament amb els membres de la comitiva judicial per fer l'aixecament de les restes.

Es tracta d'ossos corresponents a la part baixa de la cama, del genoll en avall, i a priori tot porta a pensar que són restes humanes. El jutge que instrueix l'afer ha decretat el secret de sumari del cas. Les proves forenses que es faran ara a les restes han de ser claus per intentar identificar a qui corresponen. De moment, totes les hipòtesis estan obertes.