Els Bombers han treballat aquest dissabte en el rescat d'un boletaire de Montcada i Reixac, de 51 anys, que s'ha caigut en una zona de difícil accés a Sant Sadurní Sovelles, a Les Lloses (Ripollès), i s'ha trencat la tíbia. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions terrestres i un helicòpter que ha aixecat la víctima amb una llitera i l'ha traslladat a l'Hospital de Campdevànol en estat greu. D'altra banda, els efectius de rescat també han participat en l'accident d'un motorista d'uns 50 anys i el seu fill de 4 que s'han precipitat per un barranc de tres metres d'altura a Lloret de Mar. El motorista ha patit una fractura al maluc i a l'espatlla mentre que l'infant ha resultat ferit lleu.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís del boletaire accidentat al voltant de les dotze del migdia. La víctima havia caigut en una pista dins del nucli de població de Sant Sadurní de Sovelles mentre buscava bolets en una zona de difícil accés i, per això, ha calgut la intervenció d'un helicòpter medicalitzat que, amb una llitera i fent una maniobra de 'gruatge', ha evacuat l'home. El boletaire havia patit una fractura a la tíbia i es trobava en estat greu. Ràpidament, els agents l'han traslladat a l'Hospital de Campdevànol.

D'altra banda, al voltant de les cinc de la tarda, al camí de les Alegries dins del terme municipal de Lloret de Mar, els Bombers han rescatat a un motorista i el seu fill que havien patit un accident. En aquest cas, les dues víctimes havien caigut per un precipici d'uns tres metres d'alçada. El conductor, d'uns 50 anys, ha patit una fractura al maluc i a l'espatlla i ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron mentre que el menor de 4 anys ha resultat ferit lleu i l'han evacuat a l'Hospital de Blanes.