Un jove veí de Cadaqués, de 29 anys, ha resultat ferit aquest diumenge, quan per causes que es desconeixen la moto que conduïa ha col·lidit contra un turisme a la GI-614, al quilòmetre 13. L'avís, l'ha rebut la Policia Local de Cadaqués pels volts de les 9 del matí.

Segons fonts policials, un grup nombrós de motos hauria sortit al matí de Cadaqués en direcció a Roses i una de les motos, presumptament, hauria invadit part del carril contrari. Com a conseqüència, la moto, que és de gran cilindrada -una Honda CBR 1000-, ha xocat contra un vehicle Audi A4.

El conductor del cotxe ha resultat il·lès, mentre que el conductor de la moto ha patit diferents fractures tot i que el seu estat és estable. El motorista ha estat traslladat a l'Hospital Comarcal de Figueres. La carretera ha estat tallada al trànsit durant pràcticament una hora. Els vehicles sinistrats han estat retirats per la grua de la Policia Local. En l'accident han intervingut dues dotacions de la Policia Local; tres de Mossos d'Esquadra; una de Bombers de la Generalitat, un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).