28 de agost de 2013
28.08.2013
Roses

Nou intoxicats per fum per l'incendi d'un comptador

Els fets han tingut lloc al carrer Nautilus de Santa Margarida

28.08.2013 | 12:28
Imatge del rescat a Roses

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en l´incendi d´uns comptadors elèctrics en un edifici de Roses, on 9 persones han resultat lleument intoxicades per inhalació de fum. L´avís de l´incendi ha arribat a les 05.58 hores. El foc ha destruït els comptadors elèctrics exteriors d´un edifici d´apartaments ubicat al número 8 de l´avinguda Nautilus, a Santa Margarida i el Salatar.

Els Bombers, que hi han anat amb 5 dotacions, han extingit l´incendi a les 06.48 hores. El foc, l´origen del qual encara no s´ha començat a investigar, ha afectat parcialment els comptadors d´aigua del mateix bloc. La fumera ha entrat a l´escala del bloc (un edifici de 4 plantes). Mentre treballaven els Bombers, ha calgut evacuar-lo totalment; 36 persones. Nou persones han resultat intoxicades per inhalació de fum; 6 menors i 3 adults, evacuats a l´Hospital de Figueres (5 persones) i al Centre d´Atenció Primària de Roses (1 persona). Hores d´ara el foc està totalment extingit i els Bombers ja no hi són, al servei.

A Premià de Mar, els Bombers de la Generalitat també han hagut de treballar de matinada en un altre incendi; en aquest cas, en un supermercat del carrer Terra Alta, 4. L´avís va entrar a les 23.48 hores de la nit passada. Aquí ha cremat la meitat del local, d´uns 1200 metres quadrats. En concret, el foc ha afectat prestatges amb productes exposats per a la seva venda i un frigorífic industrial. Els Bombers hi han treballat amb 8 dotacions fins a aquest matí, on hi han tornat per tal de revisar el local en companyia de tècnics municipals. Han determinat que l´edifici no corre perill i que el foc no n´ha malmès l´estructura. Dues persones han hagut de ser ateses de matinada perquè havien inhalat fum i estaven lleus; un treballador del supermercat i un veí del bloc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema