Un noi de 23 anys va agredir sexualment una noia de 22 anys aquest diumenge a Cadaqués. La va perseguir i quan va arribar en un portal amb poca llum, li va començar a dir coses obsenes. Malgrat la resistència de la jove, el noi en actitud agressiva li va començara tocar els pits i finalment, li va tocar les parts íntimes. Quan ella es va posar a cridar per demanar auxili, el noi va fugir. La víctima va denunciar els fets i en poques hores, la Policia local de Cadaqués va localitzar l'agressor i el va detenir. El noi ha de passar a disposició judicial per un presumpte delicte d'agressió sexual.

Els fets es remunten a diumenge la matinada, quan un veí de Cadaqués, de 23 anys i nacionalitat equatoriana va estar seguint una noia de 22 anys, també del poble i la va increpar en un portal en una zona fosca. Li va dir coses obcenes, ella es va defensar i li va demanar que marxés, però el jove va reaccionar agressivament i endut pels desitjos sexuals li hauria començat a tocar els pits fent ús de la força i finalment va introduir la mà a les parts íntimes de la noia, que portava uns pantalons curts tipus short. La noia va començar a cridar i gràcies a la seva sang freda demanant auxili el noi va fugir corrents. A conseqüència dels fets, la noia va patir un fort atac d'angoixa i quan es va sentir capacitada ho va explicar a la seva mare i al seu oncle, expolicia local, que ho va posar en coneixement dels seus companys.

La policia local va engegar un dispositiu per trobar al jove mentre la noia era examinada per un metge forense a l'hospital de Figueres. Sis agents de la policia local coordinats per l'inspector van localitzar i detenir el presumpte agressor cap a dos quarts de cinc de la tarda quan ell era a la seva feina. Va quedar detingut en espera de resolució judicial. La Policia Local de Cadaqués recorda que per aquests tipus de fets hi han hagut penes de presó de sis a vuit anys.