Un accident entre dos camions i un turisme aquest dijous cap a les 8 del matí a la carretera N-II a Vilamalla (Alt Empordà) ha provocat la mort de la conductora de l'automòbil. Els conductors dels camions han resultats ferits i han estat traslladats a l'hospital. La via ha hagut de ser tallada en els dos sentits de la marxa, i en sentit sud, s'han hagut de fer desviaments per l'AP-7, i en sentit nord per la GI-623. Sis dotacions de Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de bombers de la Generalitat i dues ambulàncies s'han desplaçat al lloc dels fets.

El camió ha topat frontalment amb un turisme i el vehicle pesant també ha xocat per fregament amb l'altre camió per causes que encara es desconeixen. Com a conseqüència, ha mort la conductora del turisme i els conductors dels camions han estat ferits i traslladats als hospitals de Girona i de Figueres.

La via s'ha hagut de tallar des de les 8 del matí i s'ha desviat el trànsit en sentit sud per l'AP-7 i en sentit nord cap a la GI-623. S'han registrat algunes retencions sobretot cap a Figueres en un tram de 3 quilòmetres.