Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va entrar a robar al bar d'on era client habitual a Figueres. El delinqüent, Tarik G. K, va forçar l'entrada al local durant la nit del 14 de gener i, un cop dins, va rebentar la màquina escurabutxaques, la de tabac i un calaix on els propietaris guardaven diversos números de loteria. El lladre va anar a cobrar les butlletes premiades a una llibreria i a un estanc de la mateixa ciutat. Els Mossos van demanar la seva descripció. Dos dies després, els agents van anar al bar per fer algunes gestions i es van trobar allà assegut el lladre, que duia la mateixa roba i coincidia amb la descripció que tenien d'ell. El van detenir immediatament.

Pels voltants de la mitjanit del dia 14 de gener la propietària del bar va tancar el local, com cada dia. L'endemà, quan hi va tornar, es va trobar amb la porta forçada. Durant la nit, uns lladres havien forçat la reixa exterior i havien trencat el vidre de la porta de l'establiment.

Els lladres havien forçat la màquina escurabutxaques, la màquina de tabac i també el calaix on es guardaven diversos números de loteria. Els delinqüents es van endur tabac per un valor de 600 euros i uns 1.650 euros en metàl·lic. També es van endur un ordinador portàtil i una vintena d'ampolles de licors.

Respecte a la loteria, els mossos van saber que els autors de la sostracció haurien anat a cobrar les butlletes premiades, amb un total de 53 euros, a dos establiments diferents de Figueres. Concretament les butlletes havien estat cobrades a una llibreria i a un estanc.

Els agents van recollir la descripció del sospitós mentre continuaven amb la investigació. El dia 16 els agents van anar a fer gestions al bar robat i allà hi van trobar, sense cap mena de dubte, l'autor del robatori que portava la mateixa roba que en el moment del cobrament dels premis. El lladre, que era client del bar, va quedar detingut immediatament. Durant l'escorcoll li van trobar uns 200 euros.

El detingut és Tarik G. K., de 18 anys, nacionalitat marroquina i veí de Sant Pere Pescador, que no té antecedents. Els Mossos l'han detingut com a suposat autor d'un robatori amb força.