Cinc membres d'una mateixa família han estat víctimes de l'incendi de Portbou. Es tracta de la família formada pel pare i la filla francesos que van morir quan van intentar fugir del foc per un penya-segat, juntament amb la dona i dos fills més, que van resultar ferits i estan ingressats a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Segons fonts de la delegació del govern espanyol a Catalunya, les persones que van perdre la vida són Pascal C., de 43 anys, i la seva filla de 15 anys Oceanne C. Tres membres més de la mateixa família estan hospitalitzats en aquests moments al Trueta, dos d'ells ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Els dos membres de la família que estan ingressats a l'UCI són la dona, Pascale C., de 42 anys, i un nen de 9 anys, Johan C. Mentrestant, una jove de 18 anys membre de la mateixa família, Laura Marine C., està ingressada per una fractura de coxis.

Les dues persones que van perdre la vida van ser rescatades al mar per barques de pescadors i de la Guàrdia Civil, però no es va poder fer res per salvar-los la vida.

L'incendi de Portbou deixa un balanç de 2 morts i 22 ferits, dos d'ells molt greus i cinc de greus. El foc va sorprendre un grup de cotxes que circulaven per la N-260 i desenes de persones van abandonar els seus vehicles a la carretera per salvar-se de les flames.