L´Àrea de Seguretat Ciutadana de l´Ajuntament de Roses ha editat un tríptic informatiu sol·licitant la col·laboració ciutadana amb els serveis de seguretat del municipi. El fulletó, que aquests dies es distribueix a la població, subratlla la importància d´aquesta col·laboració i recorda els telèfons per contactar amb els serveis de seguretat en cas d´emergència.

Conscients que el civisme i la col·laboració ciutadana són elements claus per mantenir una bona qualitat dels serveis i dels espais públics d´un municipi, l´Ajuntament de Roses acaba d´editar un fulletó informatiu sol·licitant la col·laboració ciutadana, en aquesta ocasió per treballar plegats en l´àmbit de la seguretat a la població.

L´escrit recorda que un avís a temps pot fer més eficient l´actuació dels serveis de seguretat en cas de necessitat, motiu pel qual s´encoratja als ciutadans de Roses a que, en cas de ser testimonis d´una conducta sospitosa, presenciar un delicte o tenir-ne indicis, posin ràpidament els fets en coneixement de la policia per possibilitar així una actuació ràpida i eficaç.

El tríptic, editat en sis idiomes (català, castellà, angles, francès, alemany i holandès) s´està distribuint aquests dies a domicilis particulars, equipaments i establiments de la població.