Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dilluns al vespre al presumpte autor de l'apunyalament de diumenge de Figueres. És un home de 29 anys. El van arrestar a Girona.

Aquest home cal recordar que es va enfrontar a un altre i li va clavar un ganivet a l'estómac el diumenge. La víctima va resultar ferida de gravetat i no en perilla la vida, tot i que està ingressada a l'hospital.

La policia l'acusa de ser sempre autor d'un delicte de lesions i d'una temptativa de furt.

Robar un patinet

La Unitat d'Investigació de Figueres ha pogut arribar fins al presumpte autor que no té domicili conegut, però que ahir es trobava a la ciutat de Girona. També ha aclarit què va portar a aquesta agressió. Tot el que va provocar l'atac amb ganivet és un intent de robatori d'un patinet elèctric.

El presumpte agressor va intentar sostreure un patinet a un repartidor al carrer Migdia de Figueres el diumenge al vespre, el propietari ho va evitar i van començar a discutir. Posteriormet, la víctima va voler intercedir i va recriminar l'acció al presumpte delinqüent. El lladre, però en comptes de marxar el què va fer és entrar al bar del carrer Méndez Núñez i va agafar un ganivet. Posteriorment, es va enfrontar a l'altre i finalment, li va clavar l'arma blanca a la zona de l'abdomen i a sota el braç deixant-lo greument ferit.

Arran dels fets, testimonis van alertar la Guàrdia Urbana de Figueres i els Mossos d'Esquadra i juntament amb el SEM van atendre la víctima. Que posteriorment va ser evacuada a l'hospital de Figueres i després, traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona on va ingressar. L'home ja es troba a planta del centre sanitari i el seu estat és estable, indiquen des del centre sanitari.

L'autor de l'agressió amb arma blanca va fugir d'aquesta zona de l'estació d'autobusos de Figueres, va deixar el ganivet i aquest dilluns després de diverses indagacions, el van aconseguir localitzar i detenir a la ciutat de Girona.