Detinguts dos homes a Barcelona per violar una companya de feina aquest estiu a Eivissa

La víctima va denunciar els fets divendres i els Mossos van detenir els presumptes autors al centre de treball

Imatge d'arxiu d'un detingut.

Imatge d'arxiu d'un detingut. / EP

EP

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres dos homes acusats de violar aquest estiu una companya de feina mentre estaven de vacances a Eivissa. Segons va avançar ‘El Caso’ i van confirmar fonts de la investigació a l’ACN, la dona va denunciar els fets a la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat el mateix divendres.

Al ser companys de feina, la identificació i localització va ser molt ràpida, per la qual cosa els agents van poder detenir els presumptes autors dels fets el mateix dia a l’hotel on treballen, a Barcelona. Se’ls acusa d’un delicte d’agressió sexual amb penetració. El jutge els va deixar en llibertat amb mesures cautelars, acordant la personació periòdica davant l’autoritat judicial, allunyament i incomunicació.

Segons el digital, la noia va trigar a posar la denúncia perquè va haver d’assimilar els fets i informar-se sobre què fer. La víctima, a més, tindria testimonis que corroborarien la seva versió dels fets.

Els homes van ser interrogats durant el cap de setmana a la comissaria de les Corts i van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de l’Hospitalet de Llobregat, on el magistrat va acordar personació periòdica davant l’autoritat judicial, allunyament i incomunicació respecte a la víctima. El jutge es va inhibir en un jutjat de Palma.