Detenen el responsable d'un bar de la Jonquera per un presumpte delicte contra la salut pública i per receptació

Els mossos van trobar-hi diverses substàncies estupefaents i una bicicleta elèctrica sostreta a Navata

Agents dels Mossos duent a terme una detenció en una imatge d'arxiu

Agents dels Mossos duent a terme una detenció en una imatge d'arxiu / MOSSOS D'ESQUADRA

Emporda.info

Agents dels Mossos d'Esquadra, de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Jonquera, de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Figueres i la Unitat Canina (UCAN) de Girona, van fer una inspecció en un bar del carrer Nord de la Jonquera el passat dimecres 31 de maig a les 15:40 hores basant-se en la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana.

Durant l'escorcoll de l'establiment es van localitzar 2.495 € que van ser intervinguts juntament amb 55 grams de cocaïna, 17,28 grams d'heroïna, 75 grams d'haixix i 2 balances de precisió.

Els mossos van detenir al responsable del local, un home de quaranta anys sense antecedents, per un delicte contra la salut pública a les 18:00 hores.

A més, també per un delicte de receptació perquè es dona la circumstància que es va recuperar una bicicleta elèctrica BTT que constava sostreta valorada en 1350 €. La policia la va trobar dins del magatzem i, fetes les comprovacions, constava denunciada com a robada de dins d'un pàrquing comunitari de Navata entre les 07:30 i les 15:50 hores del dia 23 de maig.

El valor de les substàncies segons l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents (OCNE), del primer semestre del 2023, el preu de les substàncies intervingudes al mercat il·lícit és de 448,98€.

Durant el dia d'avui el detingut passarà a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.