Roben armes llargues d'una casa de Maçanet de Cabrenys

Els Mossos investiguen el robatori amb força de la casa on van desaparèixer de dos armers

Roben armes llargues d'una casa de Maçanet de Cabrenys

Roben armes llargues d'una casa de Maçanet de Cabrenys / ROGER SEGURA/ACN

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori d'armes de foc a Maçanet de Cabrenys.

El robatori hauria tingut lloc el dia 15 d'abril tot i que els propietaris de la casa feia uns dies que eren fora.

Un veí és qui va adonar-se dels fets. Aquest va anar a la casa a fer-hi una gestió i va veure algunes destrosses a l'entrada de l'habitatge i això el va posar en alerta.

Aquest va avisar els Mossos d'Esquadra que s'hi van personar cap a les nou de la nit del dissabte.

En arribar-hi els agents van comprovar que la casa presentava un dels accessos forçats i va confirmar que havien accedit a l'interior.

Durant la inspecció, els agents van trobar-s'ho tot remenat. Van certificar que els lladres havien aconseguit robar dos armers que contenien armes llargues. El de les curtes en canvi, no el van aconseguir obrir.

A banda dels armers, els Mossos van trobar escampades per la casa algunes escopetes, que els lladres pel què sigui van decidir no emportar-se. El que sí van sostreure, són joies.

Els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació pel robatori amb força i busquen els autors, com han confirmat des del cos policial.

En aquests casos, com que el propietari és caçador, les armes solen estar totes donades d'alta i, per tant, compten amb la corresponent llicència. Col·locar-les al mercat negre sol ser complicat i això, pot ajudar la policia a localitzar-les.