Agents dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona (ARRO) van detenir el dia 14 d’abril, a Pont de Molins un home de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

Prop de les quatre de la tarda del passat 14 d’abril agents de l’ARRO estaven duent a terme un Dispositiu Estàtic de Control a la N-II, al punt quilomètric 763, al terme municipal de Pont de Molins, quan van veure com un turisme es parava de manera brusca a uns 200 metres del control.

Els mossos van veure clarament com del turisme en sortia un home que s’amagava darrere d’una pila de fustes de grans dimensions que estaven abandonades al costat d’una empresa. Els agents s’hi van aproximar, el van identificar i escorcollar.

En el registre li van trobar la clau del vehicle. Al maleter van trobar una maleta blava, una bossa de ràfia i una bossa platejada carregades amb haixix.

Concretament, a la maleta s’hi van trobar 43 paquets amb 10 tauletes d’una substància vegetal de color marró premsada amb un pes de 43,324 quilograms. A la segona bossa hi van trobar cinc paquets amb 20 tauletes cadascuna amb 5,065 quilograms.

Els agents van comissar un total de 48,389 quilograms d’haixix que segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior la droga estaria valorada en 102.080 euros.

El detingut, a qui no els consten antecedents, va passar el dia 16 d’abril a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres qui en va decretar el seu ingrés a presó.