Un monitor d'equitació, a presó acusat d'agressió sexual a set menors a Arenys de Munt

Els Mossos van detenir dimarts passat el presumpte agressor, un home de 38 anys que treballava a l'hípica l'Espiga

Pla de detall d'un lateral d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara amb la imatge del telèfon d'emergències 112, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal)

Pla de detall d'un lateral d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara amb la imatge del telèfon d'emergències 112, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal) / ACN

ACN

Un monitor d'equitació ha entrat a presó acusat d'agressió sexual a set menors d'edat a Arenys de Munt (Maresme), segona ha avançat TV3 i ha confirmat l'ACN de fonts judicials. Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat el presumpte agressor, un home de 38 anys que treballava al Centre Natural Eqüestre l'Espiga, després que dilluns una de les víctimes denunciés el cas i sis noies més s'afegissin a la causa. Les agressions haurien començat el 2016 i s'haurien produït en una caravana situada al centre l'Espiga, però també en un cotxe i a casa de l'acusat. Les víctimes, alumnes del Centre Natural Eqüestre l'Espiga i algunes menors de 14 anys, també denuncien maltractament psicològic constant –amb crits i insults- i agressions físiques.

El jutjat de guàrdia d'Arenys de Mar va prendre declaració ahir divendres a l'acusat i va enviar-lo a presó de manera provisional, comunicada i sense fiança, amb una causa oberta per delicte contra la llibertat sexual a menor de 16 anys. Les set víctimes asseguren que no són les úniques afectades i que hi ha més alumnes que encara no han fet el pas de denunciar. Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta per aclarir les circumstàncies exactes de les agressions i abusos, i també per intentar localitzar més possibles víctimes del monitor d'equitació del Centre Eqüestre l'Espiga, situat en un paratge natural al camí de Lourdes.