Una baralla multitudinària a cops de pal i pedres acaba amb cinc detinguts a la Jonquera

Els Mossos també han arrestat una sisena persona per danys per l'incendi d'un pis ocupat i investiguen la relació amb l'enfrontament

Un vehicle policial

Un vehicle policial / Pixabay

Eva Batlle / DDG

Una baralla multitudinària entre dos grups d'homes a cops de pal i pedres va acabar aquest dilluns a la tarda amb cinc detinguts a la Jonquera. Els Mossos també investiguen si es va exhibir alguna arma blanca.

Els fets es van produir cap a un quart de tres de la tarda, en aquell moment un indicatiu de lPolicia Nacional va trobar-se amb l'enfrontament multitudinari entre dos grups al carrer. Arran dels fets es va activar també la Guàrdia Civil i elsMossos d'Esquadra. La policia va aconseguir retenir cinc homes que es van barallar a ple carrer. Un dels implicats va acabar ferit però no de gravetat. Els arrestats tenen entre 22 i 32 anys i se'ls acusa de ser presumptes autors d'un delicte de lesions.

De tots els detinguts, un cop hagin passat a disposició judicial pels fets, la Policia Nacional en revisarà la seva situació legal a Espanya i en cas d'alguna irregularitat de la llei d'estrangeria, en farà els informes i accions oportunes.

Incendi i baralla relacionats?

Mentre això succeïa es va declarar foc en un pis a tocar del número 27 del carrer Nord. Alguns testimonis apunten que un dels implicats en la baralla hauria anat fins a la finestra del domicili ocupat i hauria calat foc. La Unitat d'Investigació dels Mossos de la comissaria de Figueres estan investigant l'origen del foc.

El que hi ha per ara és un sisè detingut relacionat amb l'incendi. A diferència dels altres a banda de lesions lleus se l'acusa també de danys relacionats amb el foc.

Com va informar l'EMPORDÀ el mateix dilluns, l'incendi va acabar amb cinc persones evacuades per la façana però cap d'elles ferides. Les flames van cremar matalassos i diversos mobles de l'habitatge.

Subscriu-te per seguir llegint