Castelló d'Empúries

Un lladre reincident comet dos robatoris en dues hores a Castelló d'Empúries

Els Mossos detenen vuit homes en menys de vint-i-quatre hores per cometre robatoris amb força a la Regió Policial de Girona

Material intervingut per la policia a Palafrugell.

Material intervingut per la policia a Palafrugell. / Mossos d'Esquadra

Emporda.info

Els Mossos d’Esquadra han detingut entre el matí d’ahir i la matinada d’avui en diferents actuacions policials vuit homes, d’edats compreses entre 18 i 54 anys, relacionats amb robatoris a l’interior de magatzems, empreses i domicilis de la Regió Policial de Girona.

Un dels fets va passar a Castelló d’Empúries la tarda quan el mateix autor va cometre, en dues hores de diferència, dos robatoris amb força a dues finques. Va accedir als annexos de dos habitatges. Gràcies a la descripció facilitada per l’empresa de seguretat, agents de la Comissaria de Roses, en un dispositiu conjunt amb la Policia Local, van detenir un home, de 54 anys i amb múltiples antecedents, com a presumpte autor. 

Diversos robatoris en 24 hores

Ahir al matí els mossos de la Comissaria de Blanes, gràcies a la col·laboració ciutadana, van detenir a Lloret de Mar a tres homes de 18,20 i 23 anys, dos ells amb antecedents, per cometre un delicte de robatori amb força. Concretament, van forçar la porta d’accés d’un magatzem on el propietari d’un habitatge guardava material de construcció. La policia va localitzar els lladres amb el botí dins d’un vehicle.

Poc abans de les 10 de la nit, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius van anar a fer comprovacions en una empresa de Bonmatí on s’havia activat l’alarma. En arribar, van detenir in fraganti tres homes que estaven carregant palets metàl·lics dins del recinte. Tots tres arrestats. de 19,24 i 28 anys, tenen antecedents.

Pels volts de dos quarts de quatre de la matinada d’avui s’ha activat l’alarma en un bar de la població de Palafrugell. Els mossos de la Comissaria de La Bisbal, juntament amb una patrulla de la Policia Local de Palafrugell, han anat a fer les comprovacions.

El lladre ha forçat la porta d’accés i ha sostret diners en efectiu i la caixa enregistradora. A més, han comprovat que l’autor ha deixat un rastre de sang i ha perdut per la zona la tapa d’un mòbil tacada de sang.

Després de visionar les càmeres han aconseguit la descripció de l’autor i durant la seva recerca s’ha recuperat la caixa enregistradora, amagada per les rodalies en uns matolls, juntament amb una barra de ferro.

Pocs minuts després, els mossos conjuntament amb la Policia local han localitzat i detingut el lladre, un home de 21 anys amb múltiples antecedents. El lladre també tenia un tall a la mà i el mòbil sense tapa en la seva possessió.

Els detinguts passaran en les pròximes hores a disposició dels jutjats de guàrdia dels partits judicials corresponents.