Girona

Detenen un lladre a l'estació de trens de Girona que robava mòbils dels passatgers

Els mossos el van identificar quan el sospitós va fer mitja volta en veure una patrulla i va intentar marxar

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre a l'estació de trens de Girona que es dedicava a robar mòbils dels passatgers. Té 23 anys i se l'acusa d'un delicte de furt. Aquest dimecres, cap a les deu del matí, mentre els agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) feien un patrullatge preventiu per l'estació, van veure com un home que anava cap a ells de sobte feia mitja volta i intentava allunyar-se'n. Quan el van identificar i registrar, a dins la motxilla li van trobar tres telèfons mòbils. El lladre va intentar fer veure que eren seus, però quan els mossos li van demanar que els desbloquegés, només va saber obrir-ne un.

Els mossos van comprovar la procedència dels altres dos mòbils i van aconseguir localitzar-ne el propietari d'un. Era un passatger, que aquell matí havia agafat el tren de Barcelona cap a Girona, i a qui durant el trajecte li havien furtat el telèfon. De fet, feia tan poca estona que havia passat que la víctima ni tan sols havia tingut temps d'anar a presentar la denúncia quan la policia el va trucar.

Davant d'això, els Mossos d'Esquadra van detenir el sospitós per un delicte de furt. El jove detingut ha passat aquest matí a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.