Troben mort a casa seva un mosso d'esquadra i excap de policia local

S'estan investigant les circumstàncies de la defunció que podria tractar-se d'una mort natural o d'un suïcidi

Els fets van tindre lloc a la carretera de Vic de Sant Fruitós de Bages. ARNAU VALVERDE

Els fets van tindre lloc a la carretera de Vic de Sant Fruitós de Bages. ARNAU VALVERDE / ARNAU VALVERDE

Redacció

Genís Caparrós, excap de la policia local de Sant Fruitós de Bages i Mosso d'Esquadra de professió, ha estat trobat mort aquest dimecres a la tarda a casa seva, a Sant Fruitós de Bages.

Els fets han tingut lloc aquest dimecres, abans de les set de la tarda, a Sant Fruitós de Bages. Segons ha pogut saber Regió7, del mateix grup editorial que Empordà, el cos ha estat trobat per un familiar al seu domicili sense signes de violència. A 2/4 de 10 de la nit, davant de casa de la víctima, hi havia dues ambulàncies del SEM, agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra i representants municipals que donaven suport a la família del finat.

La policia autonòmica investiga les circumstàncies de la defunció. La mort violenta es descarta i es considera la possibilitat d'una mort natural o d'un suïcidi a l'espera dels resultats de l'autòpsia que se li ha de realitzar al cos. No hi havia cap arma implicada en els fets. Si es tractés d'un suïcidi seria el tercer cas en menys de 24 hores a la Catalunya Central, després de la mort d'una nena a Sallent aquest dimarts i de la d'un manresà aquest dimecres.