Figueres

Tornen a detenir a Figueres l'home que havia robat gasoil de camions dies abans

La Guàrdia Urbana l'enxampa aquesta matinada després de manipular els dipòsits de diversos vehicles al Recinte Firal

Paola García

Paola García

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut aquesta matinada un home de 39 anys per intentar robar gasoil dels camions estacionats a l'aparcament d'una empresa de la zona de la plaça Europa de Figueres.

Gràcies a la ràpida alerta d'un operari, la policia l'ha pogut enxampar de matinada 'in fraganti'. L'home va entrar escalant per la tanca de l'aparcament de la zona de la plaça Europa (Recinte Firal) amb garrafes i una mànega. Després, ha manipulat els dipòsits de combustible de diversos vehicles.

La policia l'ha arrestat per temptativa de robatori.

Segons fonts municipals, es tracta del mateix home que dies abans ja havia sigut detingut pel mateix fet, i similars, pels Mossos d'Esquadra. En les dues ocasions que va passar a disposició judicial, va ser posat en llibertat amb càrrecs. La darrera, el passat diumenge 29 de gener.

La primera detenció es va produir el 27 de gener, als voltants de la mateixa plaça on ha estat detingut aquesta vegada, després que els Mossos tinguessin coneixement que durant la matinada algú havia forçat els taps dels dipòsits de tres camions i n'havia extret el combustible en una empresa càrnica del carrer Portugal. El detingut, que ja tenia antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres el mateix dia i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Dos dies més tard, la mitja nit del 29 de gener, va tornar a ser detingut per robar a una persona intimidant-la amb una arma blanca al coll. Torna a ser posat a disposició judicial aquell mateix dia i torna a quedar en llibertat amb càrrecs, fins aquesta matinada que ha sigut detingut per la Guàrdia Urbana.