Detingut un pare per violar a la seva filla de 17 anys i proporcionar-li droga

El progenitor també gravava en vídeo les imatges quan agredia sexualment a la menor

Policia Nacional

Policia Nacional / POLICÍA NACIONAL VALLADOLID. - Archivo

Lorenzo Marina

La Policia Nacional va detenir aquest dimecres a un home de 45 anys a Palma per, presumptament, violar i proporcionar droga a la seva pròpia filla menor d'edat, de disset anys. El subjecte suposadament també gravava a les agressions sexuals a la víctima en vídeo. Els agents li han arrestat pels presumptes delictes d'agressió sexual, corrupció de menors i contra la salut pública.

Els fets es remunten al passat 23 de gener. Una mare i la seva filla, menor d'edat, es van presentar a les dependències policials per a denunciar les presumptes agressions sexuals del pare a la seva filla després d'instar-li que consumís una substància estupefaent. Investigadors de la Unitat d'Atenció a Família i Dona de la Policia Nacional es van encarregar del cas.

Les presumptes agressions sexuals les hauria perpetrat el pare contra la seva filla a l'interior d'una casa de camp de la seva propietat situada al centre de l'illa de Mallorca i a Palma. Allí, suposadament, gravava les imatges en vídeo.

Aparells electrònics i d'emmagatzematge informàtic

Després de realitzar les corresponents investigacions, els agents de la Ufam van detenir el dimecres a aquest home de quaranta-cinc anys pels presumptes delictes d'agressions sexuals, corrupció de menors i contra la salut pública. L'arrest es va efectuar a Palma, en el lloc del treball del progenitor. Així mateix, els investigadors van intervenir nombrosos aparells electrònics i d'emmagatzematge informàtic per a comprovar l'existència dels enregistraments amb els vídeos.