Capmany

A presó un home enxampat a Capmany amb més de 19 kg de marihuana, heroïna, LSD, MDMA, una arma de foc i 60.000€

Li localitzen substàncies valorades en el mercat il·lícit en 52.803€

Les drogues, els diners i l'arma intervingudes per la policia

Les drogues, els diners i l'arma intervingudes per la policia / Mossos d'Esquadra

Emporda.info

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana un home de 37 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Els fets van succeir el dimecres 18 de gener durant un patrullatge per l’àrea de servei de Capmany, pels volts de les 4 de la matinada, una dotació policial va detectar l’ocupant d’un turisme amb una actitud sospitosa.  

Concretament, en detectar la policia va fer veure que dormia. A més, quan a petició dels agents va baixar el vidre del cotxe, van notar una forta olor de marihuana.

A l’interior del vehicle li van trobar set bosses amb 19,31 quilograms de cabdells de marihuana, 20 tauletes d’haixix, dues peces d’heroïna de 5,26 grams, 5 pastilles d’èxtasis, MDMA en pols, 5 dosis d’LSD, un pot amb substància de tall i 198 vaporitzadors de marihuana. El valor de les substàncies intervingudes al mercat il·lícit és de 52.803 €.

A més, també li van intervenir una arma de foc curta amb munició i 60.875 € en metàl·lic.

Davant d’aquests indicis els mossos van detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes.

El detingut amb antecedents va passar ahir a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar el seu ingrés a presó.