Un jove que va robar una bicicleta en un aparcament comunitari de Girona al germà d’un mosso d’esquadra va acabar detingut dos dies després per aquest agent, quan va comprovar que el noi anava amb el vehicle sostret al parar-lo de matinada en un control, perquè anava sense prou il·luminació.

Segons han informat a EFE fonts policials, el furt de la bicicleta, valorada en uns 1.700 euros, va tenir lloc dimecres passat, 23 de novembre, de nit en un aparcament comunitari del carrer Creu de Girona, d’on el lladre es va emportar la bicicleta i un casc del germà del mosso.

Patrulla de matinada

Dos dies després del robatori, una patrulla dels Mossos va parar cap a les 1.30 hores de la matinada un noi que anava amb bici per la GI-601, a l’altura de la Jonquera (Girona), perquè no anava prou il·luminat, cosa que suposava risc de patir un accident.

Un dels mossos que integrava la patrulla se’n va adonar llavors que el jove, de 21 anys, circulava amb la bicicleta i el casc que dos dies abans li havien robat al seu germà, per la qual cosa va ser detingut pel furt. Després de passar a disposició judicial, el detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs