Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori a la llar d’infants "Terra de Vents" de la Jonquera. Aquest equipament públic es troba a la plaça Nova i va patir l’assalt d’uns lladres aquests dilluns a primera hora del matí.

Els lladres van escalar la tanca de l’equipament educatiu i posteriorment, van accedir a l’equipament. Per aconseguir-ho, van forçar una persiana i van esquerdar un vidre d’una finestra.

Un cop a dins, els assaltants van estar remenant les diverses estances, segurament buscant diners o objectes de valor. Finalment, tot i deixar-ho tot ben desordenat, se’n van emportar un electrodomèstic: una cafetera de càpsules.

La Policia Local de la Jonquera va alertar els Mossos dels fets perquè es desplacessin fins al centre educatiu.

Els Mossos de la comissaria de la Jonquera s’han fet càrrec del cas. Situen els fets entre dos quarts de sis i dos quarts de set del matí i després d’anar al local a fer la corresponent inspecció ocular, estan acabant d’analitzar més elements per tal de poder identificar els lladres. De moment, no s’han fet detencions relacionades amb qui va accedir a l’equipament públic. 

Aquest és un més dels robatoris que han patit centres educatius de les comarques gironines en els últims mesos. En la majoria, han aconseguit emportar-se aparells electrònics,com ara ordinadors.