La Policia Local de Blanes (La Selva), en col·laboració amb Bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), han rescatat una dona que s'havia precipitat dins l'aigua des d'una embarcació al port de la localitat. La dona no podia sortir ja que s'ha fet mal al braç i a l'espatlla esquerra. Dos agents locals han hagut de tirar-se a l'aigua mentre dos més els pujaven amb cordes des de terra. Els fets han passat aproximadament a dos quarts d'una de la matinada d'aquest dissabte, quan el Servei d’Emergències ha avisat la Policia Local de Blanes de l'incident.

Un cop ha sigut a terra ha estat atesa per una ambulància del SEM i traslladada a un centre hospitalari. Segons s'ha pogut saber després del rescat, la caiguda a l’aigua s'ha produit de manera accidental, quan la dona –que estava acompanyada de dues amigues- estava manipulant alguna cosa a l’embarcació. En caure a l’aigua ha patit una lesió al braç i l’espatlla. En no poder impulsar-se per sortir, una de les dues acompanyants l'ha mantingut surant entre la passarel·la i el vaixell fins que ha arribat la Policia Local.

En total, han intervingut en l'actuació cinc dotacions: dues de la Policia Local de Blanes, dues de Bombers i una del SEM. L’operatiu s'ha donat per finalitzat poc després de la una de la matinada.