Cas Obert - Empordà

Cas Obert - Empordà

Roses

Una conductora molt beguda s'accidenta, envesteix dos vehicles aparcats i acaba detinguda a Roses

La Policia Local l'arresta després de quadruplicar la taxa màxima permesa d'alcoholèmia

Un dels vehicle patrulla de la Policia Local de Roses Ajuntament de Roses

Una conductora molt beguda es va accidentar al centre de Roses i va envestir dos vehicles aparcats al carrer.

La Policia Local de Roses la va detenir després de donar positiu al test d'alcoholèmia i quadruplicar la taxa màxima permesa.

Els fets es remunten cap a dos quarts de nou del vespre d'ahir quan la Policia Local va rebre l'avís de l'accident que s'havia produït a l'altura del número 36 del carrer de l'Arquitecte Gaudí.

Es van desplaçar diverses patrulles fins al punt de l'accident que no va causar ferits. Es van trobar el vehicle, un Citroën DS3 amb matrícula francesa, que ocupava tot el carrer i que havia causat danys en dos vehicles estacionats al mateix vial.

Davant els fets, la Policia Local va regular el trànsit i va treure el vehicle accidentat amb la grua per poder reobrir el trànsit. Per altra banda, van practicar la prova d'alcoholèmia a la conductora del vehicle que havia causat l'accident de trànsit. Aquesta va donar un positiu de 0,90 mg/litre d'aire expirat i en les altres dues proves va donar: 0,91 mg/l i 0,89 mg/l. Això suposa quadriplicar la taxa màxima permesa, que està situada en els 0,25 mg/litre d'aire expirat.

Davant d'aquesta taxa, els agents la van detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, concretament per una conducció sota els efectes de l'alcohol amb una taxa penal.

La dona serà citada posteriorment pel jutjat competent i la Policia Local, després dels tràmits corresponents, la va posar en llibertat. 

Compartir l'article

stats