Dos ferits en accidents de trànsit per irrupció de senglars aquesta passada nit i matinada a Tossa i Sant Julià de Llor.

El de més gravetat ha tingut lloc a Tossa de Mar. Un motorista ha patit les pitjors conseqüències després d'impactar contra un senglar i caure a la GI-682. Aquest ha acabat ferit de greu.

L'accident de trànsit es remunta a tres quarts d'onze de la nit passada i va tenir lloc a l'altura del quilòmetre 18,7 d'aquesta via -GI-682- que compta amb moltes corbes i que connecta Lloret de Mar amb Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols.

A lloc s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra de Trànsit, el SEM -hi va desplaçar dues unitats- i els Bombers.

Arran del sinistre viari, el conductor del vehicle de dues rodes va patir un fort impacte al cap -per sort, duia casc- i a les costelles. Els sanitaris del SEM el van atendre al lloc dels fets i posteriorment, el van traslladar en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Cotxe bolcat

L'altre accident de trànsit amb un ferit, però en aquest cas de poca consideració, va produir-se de matinada en un via local de Sant Julià de Llor i que porta a Bonmatí. Aquí un cotxe va acabar bolcat arran de la irrupció de l'animal -que no va morir en el xoc-quan anava en sentit Bonmatí i el seu ocupant va resultar ferit.

A lloc també hi van treballar els Bombers, SEM i Mossos. En aquest cas es va haver d'extreure el conductor de dins del cotxe. Aquest posteriorment va ser derivat en ambulància a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Els senglars suposen la major part dels accidents per irrupció d'animals a les comarques gironines i s'han convertit en una plaga, contra la qual lluiten les diverses institucions, caçadors i en lamenten els seus greus efectes, els agricultors.